Kauplused

Taluturg

Taluturg

Vaid Eestimaal kasvatatud ja kohalikust toorainest kaupa pakkuv Taluturg sündis juba 2010. aastal armastusest eestimaise vastu. Kuna sel hetkel pakkusid väiketootjad oma tooteid vaid laatadel käies ning talunikud ei teinud seda veel suuremates poodides, sündis idee luua koht, mis pakuks neile võimalust tuua oma toodang igapäevaselt tarbijatele lähemale.

Suurem osa kaubast pärineb Taluturu lähipiirkonnast ehk Lõuna-Eestist, kuid mida meie kandis ei ole, jõuab turule mitmelt poolt mujalt Eestist. Hea maitse, uudishimu, innovaatilisus, ettevõtlikkus ja julgus – just need sõnad iseloomustavad inimesi ja ettevõtteid, kelle tooted jõuavad Taluturule. Hoolimata sellest, et Taluturul on olemas justkui kõik, mida vaja, jõuab sinna igal kuul ikka midagi uut põnevat ja head, mida varem seal veel olnud pole.  Taluturg pakub palju just sellist kaupa, mida muidu saab vaid laatasid külastades või ise talus kohal käies.

Tartu Kaubamaja Taluturul ootab kliente võimalikult rikkalik valik kaupa, mis ühte väikese kontseptsiooniga poodi mahtuda võib. Kindel on aga see, et kõik igapäevase toidulaua jaoks vajalik on olemas. Kaupluse valik on pidevas täienemises ning selles vallas peetakse hoolega silmas kesklinna inimeste soove ja eelistusi. Taluturult leiab alati midagi maitsvat kingituseks lähedastele või miks mitte heaks esimeseks tutvuseks või taaskohtumiseks Eestiga mujal maailmas. Tartu Kaubamaja Taluturul küpsetavad pagarid iga päev ehtsat rukkileiba, karaskit ja maitsvaid saiakesi.

Head kodumaised maitsed ootavad sind Taluturul Tartu Kaubamaja 0-korrusel!