Kauplused
- KeskusE-L 10–21
P 10–19 - ToidumaailmE-L 9-22
P 10-20 - ParkimineE–L 9–22
P 10–20
KOOSTISOSAD
Kaste:
Valmistamine
Kastme valmistamiseks pressi küüslauk läbi küüslaugupressi ja sega ülejäänud koostisainetega. Kui kaste jääb liiga paks, lisa 1-2 sl vett.
Rebi sai tükkideks, sega kergelt õliga ja küpseta ahjus 200 kraadi juures u 5 minutit, kuni sai on kuldpruun.
Maitsesta kanafilee ja prae koos vähese õliga pannil kaane all ja keskmise kuumuse juures 4 minutit. Keera kanafileed ringi ja prae kaane all veel 4 minutit. Võta pann tulelt, aga jäta veel 4 minutiks fileed pannile kaane alla puhkama.
Rebi salat tükkideks ja viiluta redis.
Sega salat läbi poolega kastmekogusest ning jaga taldrikutele. Viiluta kana ja tõsta salatile ning lisa ülejäänud kaste. Puista peale krõbedad saiatükid ja riivi salatile Parmesani.
Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!