Kauplused

Palun sisesta e-posti aadress.

Palun sisesta õige e-posti aadress.

Täname! Link on jagatud.

Caesari salat kana ja redisega

25 minutit
kahele

Palun sisesta e-posti aadress.

Täname! Võtame teiega varsti ühendust.

KOOSTISOSAD
2 kanafileed
1 mini Rooma salati pea
suur peotäis segusalatit
4 redist
1 viil hapusaia
veidi õli ja riivitud Parmesani

Kaste:
2 sl majoneesi
0,5 küüslauguküünt
1 sl sidrunimahla
1 tl anšoovisepastat
1 sl riivitud Parmesani
veidi oliiviõli, soola ja musta pipart
Toorained leiad:
INSPIRATSIOON:
Retsepti autor:
Britt Paju
Valmistamine

Kastme valmistamiseks pressi küüslauk läbi küüslaugupressi ja sega ülejäänud koostisainetega. Kui kaste jääb liiga paks, lisa 1-2 sl vett.

Rebi sai tükkideks, sega kergelt õliga ja küpseta ahjus 200 kraadi juures u 5 minutit, kuni sai on kuldpruun.

Maitsesta kanafilee ja prae koos vähese õliga pannil kaane all ja keskmise kuumuse juures 4 minutit. Keera kanafileed ringi ja prae kaane all veel 4 minutit. Võta pann tulelt, aga jäta veel 4 minutiks fileed pannile kaane alla puhkama.

Rebi salat tükkideks ja viiluta redis.

Sega salat läbi poolega kastmekogusest ning jaga taldrikutele. Viiluta kana ja tõsta salatile ning lisa ülejäänud kaste. Puista peale krõbedad saiatükid ja riivi salatile Parmesani.

Retsepti autor:
Britt Paju

Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!

Palun täitke nõutud väljad.

Palun sisesta õige e-posti aadress.

Täname! Olete liitunud uudiskirjaga.