Kauplused

Palun sisesta e-posti aadress.

Palun sisesta õige e-posti aadress.

Täname! Link on jagatud.

Kirju kamakoer

20 minutit + maitsestumine 12 h
kaheksale

Palun sisesta e-posti aadress.

Täname! Võtame teiega varsti ühendust.

KOOSTISOSAD
1 pakk / u 160 g vormiküpsiseid
150 g marmelaadi
50 g kuivatatud jõhvikaid
50 g pähklisegu
200 g kamašokolaadi*
100 g magusat kondenspiima
100 g toorjuustu
Toorained leiad:
INSPIRATSIOON:
Retsepti autor:
Britt Paju
Valmistamine

Purusta küpsised, haki pähklid, marmelaad ja kamašokolaad.

Sulata pool šokolaadikogusest pliidil keeva vee kohale asetatud kausis ja sega see kondenspiima ja toorjuustuga.

Sega kõik kokku ühtlaseks massiks ja suru õliga määritud ja toidukile või küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivormi. Tasanda ja kata koogipind samuti kile või küpsetuspaberiga ning aseta järgmise päevani külmikusse.

Lõika tahenenud kook ampsusuurusteks kuubikuteks ja serveeri.

*Kamašokolaadi asemel võid kasutada ka harilikku tumedat šokolaadi – nii saad lihtsalt šokolaadise kirju koera koogi.

Retsepti autor:
Britt Paju

Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!

Palun täitke nõutud väljad.

Palun sisesta õige e-posti aadress.

Täname! Olete liitunud uudiskirjaga.