Kauplused
- KeskusE-L 10–21
P 10–19 - ToidumaailmE-L 9-22
P 10-20 - ParkimineE–L 9–22
P 10–20
KOOSTISOSAD
Valmistamine
Pannkookide valmistamiseks kuumuta piim käesoojaks ja vala suhkruga vedelaks hõõrutud pärmile. Klopi sekka muna ja kardemon ning sõelu sekka soolaga segatud jahu. Sega ühtlaseks, kata kauss toidukilega ja lase u 45 minutit soojas kohas kerkida, kuni tainas on paksenenud ja õhumullidega.
Kuumuta pann keskmise kuumuse juures, määri kergelt võiga ja tõsta teelusika abil pannile väikesed tainakuhjad. Kõige lihtsam on seda teha spetsiaalset minipannkookide panni kasutades, kuid ka harilik pann sobib.
Lase minuti-paari jooksul kuldpuuniks küpseda, seejärel keera hambatiku abil koogid ümber ja küpseta ka teiselt poolt. Jätka, kuni tainas on otsa saanud.
Lao pannkoogid vaagnale või taldrikutele, lisa jäätisepallid, marjad ja puista üle tuhksuhkruga.
Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!