Kauplused
- KeskusE-L 10–21
P 10–19 - ToidumaailmE-L 9-22
P 10-20 - ParkimineE–L 9–22
P 10–20
KOOSTISOSAD
2 teekotti rohelise teega
2 dl vett
0,75 dl tapioki kiirpärleid (nt tumeda suhkru maitselisi)
1 dl piima või taimset aseainet
jääd
Mustikasiirup:
1 dl külmutatud metsamustikaid
0,5 dl suhkrut
0,75 dl vett
Valmistamine
Mustikasiirupi valmistamiseks lase siirupi koostisained väikeses potis keema ja keeda keskmise kuumuse juures paar minutit, kuni segu on tume ja tummine. Suru läbi tiheda sõela ja jahuta.
Kalla teekottidele keev vesi ja lase 5 minutit tõmmata. Jahuta.
Keeda tapiokipärleid vastavalt pakendi juhistele u 2-3 minutit ja lase veel sama kaua kuumas vees paisuda. Loputa kiirelt külma veega ja jaga klaasidesse.
Kalla mõlemasse klaasi 2-3 sl jahtunud siirupit, lisa jääd ning kalla peale tee ja piim. Naudi kohe.
Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!