Kauplused

Palun sisesta e-posti aadress.

Palun sisesta õige e-posti aadress.

Täname! Link on jagatud.

Nuudlid kana ja satay-kastmega

20 minutit
neljale

Palun sisesta e-posti aadress.

Täname! Võtame teiega varsti ühendust.

KOOSTISOSAD
200 g kana kintsuliha
100 g punast kapsast
100 g (1-2 tk) porgandeid
100 g munanuudleid
3 rohelise sibula vart
peotäis hakitud maapähkleid

Kaste:
80 g maapähklivõid
1 sl srirachat
1 riivitud või hakitud küüslauguküüs
1 tl riivitud ingverit
2 sl tumedat sojakastet
1-2 sl mett
1 sl kalakastet
Toorained leiad:
INSPIRATSIOON:
Retsepti autor:
Britt Paju
Valmistamine

Lase vesi potis kiirelt keema ja keeda nuudleid vastavalt pakendi juhisele. Kurna ja loputa valmis nuudlid kergelt külma veega.

Sega kokku kastme komponendid ja lisa veidi sooja vett, et saaksid vedelama konsistentsi – nii seguneb see toiduga paremini.

Riivi porgand ja kapsas jämeda riivi abil ning haki sibul.

Viiluta kana õhukeselt, maitsesta kergelt soolaga ja kuumuta pannil paar–kolm minutit, kuni tükid on jumekad.

Lisa pool hakitud sibulatest, porgand ja kapsas ning kuumuta veel mõni minut, kuni köögiviljad on veidi pehmenenud, aga siiski krõmpsud. Sega sekka kaste ja nuudlid ning kuumuta kergelt.

Jaga taldrikutesse ja puista peale ülejäänud hakitud sibul ja hakitud maapähklid.

Retsepti autor:
Britt Paju

Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!

Palun täitke nõutud väljad.

Palun sisesta õige e-posti aadress.

Täname! Olete liitunud uudiskirjaga.