Kauplused
- KeskusE-L 10–21
P 10–19 - ToidumaailmE-L 9-22
P 10-20 - ParkimineE–L 9–22
P 10–20
KOOSTISOSAD
Lisaks:
Valmistamine
Koori sibul ja porgand ning haki võimalikult väikesteks kuubikuteks. Haki ka sellerivars ning kõrvits.
Pruunista malmpoti või sügavamat sorti panni põhjas kuubikuteks lõigatud peekon. Kui see hakkab pruunistuma ja on eraldanud juba korralikult rasva, lisa hakitud köögiviljad ja sega keskmisel kuumusel u 8 minutit, kuni köögiviljad on veidi pehmenenud.
Lisa hakkliha ja pruunista segades tugeval kuumusel u 10 minutit.
Lisa segades ka soola ja pipart. Lisa vein ja tomatid. Lase paar minutit muliseda, lisa loorberileht ja kuum vesi või puljong. Lase tasasel tulel 1,5-2 tundi kaane all haududa, kuni liha on päris pehme. Vajadusel lisa vahepeal vett ja sega paar tiiru lusikaga. Viimased pool tundi hauta ilma kaaneta.
Keeda pasta poolpehmeks ja sega kastmega. Lisa kulbi jagu pasta keeduvett või vajadusel rohkem, et saaksid sobiva konsistentsiga segu. Lisa killuke võid ja keeda segades veel minutike.
Serveerimisel puista peale riivitud Parmesani ja hakitud peterselli.
Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!