Kauplused

Palun sisesta e-posti aadress.

Palun sisesta õige e-posti aadress.

Täname! Link on jagatud.

Veisevokk köögiviljade ja austrikastmega

20 minutit
gluteenivaba, kui kasutad gluteenivaba sojakastet ja serveerid riisiga
kahele

Palun sisesta e-posti aadress.

Täname! Võtame teiega varsti ühendust.

KOOSTISOSAD
200 g veise välisfileesteiki
1 väike sibul
2 küüslauguküünt
2 cm ingverijupp
1 punane paprika
200 g varsbrokolit
hakitud rohelist sibulat
seesamiseemneid
õli praadimiseks
Marinaad:
¼ tl soodat
1 sl sojakastet
1 tl seesamiõli
1 sl maisitärklist
Kaste:
2 sl austrikastet
1 sl sojakastet
1 dl kanapuljongit
1 tl maisitärklist
Toorained leiad:
INSPIRATSIOON:
Retsepti autor:
Britt Paju
Valmistamine

Lõika veiseliha ribadeks ja sega marinaadi koostisosadega. Jäta seisma, kuni valmistad ette ülejäänud komponente.

Sega kokku kastme koostisosad. Tükelda sibul, viiluta küüslauguküüned ja koori ingver ning lõika väikesteks ribadeks. Tükelda paprika ja lõika brokoli ampsusuurusteks tükkideks. Kuumuta pannil õli ja lisa veisetükid ühtlase kihina. Pruunista 1 minut, seejärel keera ringi ja pruunista veel sama kaua. Tõsta liha pannilt ja pane suuremale taldrikule ootele.

Lisa pannile veel veidi õli ja kuumuta sibul, küüslauk ja ingver paari minuti jooksul segades läbi. Lisa paprika ja brokoli ning kuumuta veel 2-3 minutit, kuni need on vaid kergelt küpsed ja krõmpsud. Kalla pannile kaste ja lase keema tõusta. Kuumuta, kuni see on veidi paksenenud ja seejärel lisa pannile uuesti veiselõigud. Sega kergelt kuumutades kõik korraks veel läbi ja serveeri.

Puista valmis toidule ka hakitud rohelist sibulat ja seesamiseemneid. Soovi korral võid juurde pakkuda ka aurutatud riisi või kõige lõpuks toidu sisse segada hoopis eelnevalt ette valmistatud aasiapäraseid munanuudleid.

Retsepti autor:
Britt Paju

Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!

Palun täitke nõutud väljad.

Palun sisesta õige e-posti aadress.

Täname! Olete liitunud uudiskirjaga.