Kauplused

Palun sisesta e-posti aadress.

Palun sisesta õige e-posti aadress.

Täname! Link on jagatud.

Donburi krevettide ja kimchimajoneesiga

40 minutit
gluteenivaba
kahele

Palun sisesta e-posti aadress.

Täname! Võtame teiega varsti ühendust.

KOOSTISOSAD
1 dl sushiriisi
125 g tooreid puhastatud tiigerkrevette
1 muna
0,5 kurki
4 redist
2 rohelise sibula vart
1 dl sojaube
redise- või brokolivõrseid
1 sl sojakastet

Kimchimajonees:
4 sl majoneesi
2 sl kimchit
Toorained leiad:
INSPIRATSIOON:
Retsepti autor:
Britt Paju
Valmistamine

Loputa riis sõelal ja pane potti 2 dl veega. Maitsesta kergelt soolaga ja lase keema tõusta. Kata pott kohe kaanega ja alanda kuumust miinimuni. Keeda 10 minutit. Seejärel võta pott tulelt ja lase veel 10 minutit kaane all tõmmata ja pehmeneda.

Kalla sojaubadele keev vesi ja lase neil 5 minutit seista. Loputa ja kurna.

Töötle majonees ja kimchi saumikseri abil ühtlaseks kastmeks.

Tükelda kurk ja viiluta redised.

Kuumuta kooritud krevette pannil vähese õliga u 5 minutit, kuni need on roosakad.

Kuumuta pannil veidi õli ja lisa muna ning soja. Sega kuumutades, kuni muna on tahenenud ja sega kiirelt läbi riisiga.

Lao kaussidesse riis, tõsta sellele köögiviljad, oad ja krevetid ning lisa kastet. Peale tõsta idud ja serveeri kohe.

Retsepti autor:
Britt Paju

Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!

Palun täitke nõutud väljad.

Palun sisesta õige e-posti aadress.

Täname! Olete liitunud uudiskirjaga.