Kauplused
- KeskusE-L 10–21
P 10–19 - ToidumaailmE-L 9-22
P 10-20 - ParkimineE–L 9–22
P 10–20
KOOSTISOSAD
Valmistamine
Küpseta friikartulid vastavalt juhendile krõbedaks.
Samal ajal, kui kartulid küpsevad, kalla kimchi kausile paigutatud tihedale sõelale ning suru niipalju vedelikku välja, kui on võimalik. Sega 2-4 supilusikatäit (või maitse järgi) saadud vedelikku majoneesiga kastmeks. Kuumuta pannil seesamiõli, lisa sõelale jäänud kimchi ja suhkur ning kuumuta segades u 5-8 minutit, kuni kimchi on pehmenenud ja kergelt karamelliseerunud.
Jaga valmis kartulid taldrikutele, tõsta peale karamelliseeritud kimchi ja kaste ning puista üle hakitud rohelise sibula ja soovi korral kuival pannil röstitud seesamiseemnetega.
Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!