Kauplused
- KeskusE-L 10–21
P 10–19 - ToidumaailmE-L 9-22
P 10-20 - ParkimineE–L 9–22
P 10–20
KOOSTISOSAD
Valmistamine
Puhasta ja loputa karbid ning eemalda kõik katkised karbid ning need, mis on avatud ja pärast kerget koputamist ei sulgu.
Tükelda chorizo ja prae sügavamas pannis koos vähese õliga krõbedaks. Eemalda pool vorstist ja jäta ootele. Ülejäänule lisa hakitud sibul ja küüslauk ning kuumuta u 5 minuti jooksul, kuni sibul on pehmenenud. Lisa hakitud tüümian ja tomatid ja kuumuta segades veel 5 minutit, kuni ka tomatid on pehmenenud.
Kalla pannile vein, lase kõrge kuumuse juures paar minutit keeda ning maitsesta leem soola, pipra ja vajadusel näpuotsatäie suhkruga. Lisa karbid ja kata pann kaanega. Kuumuta 4 minutit, seejärel sega ja kuumuta kaane all veel paar minutit, kuni kõik karbid on avanenud. Kui mõni karp siiski suletuks jäi, eemalda see pannilt ja viska minema.
Serveeri karpe koos leeme ja saiaga ning pudista peale järele jäänud krõbedaid chorizotükke ja hakitud peterselli.
Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!