Kauplused
- KeskusE-L 10–21
P 10–19 - ToidumaailmE-L 9-22
P 10-20 - ParkimineE–L 9–22
P 10–20
KOOSTISOSAD
100 g maitsestamata toorjuustu
60 g Matsimoka suitsuliha
1 sl riivitud keedupeeti
1 tl konserveeritud mädarõigast
soola, pipart
riivleiba
Valmistamine
Haki suitsuliha võimalikult peeneks ja suru peet kahvli abil samuti võimalikult ühtlaseks massiks.
Sega liha ja peet toasooja toorjuustuga ja maitsesta mädarõika, soola ja pipraga.
Soovi korral kasuta kummikindaid, et käsi mitte peediga määrida, ning veereta peopesas u 15 ühesuurust palli. Veereta neid omakorda riivleivas ja jäta külmikusse enne serveerimist tunnikeseks tahenema.
Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!