Kauplused
- KeskusE-L 10–21
P 10–19 - ToidumaailmE-L 9-22
P 10-20 - ParkimineE–L 9–22
P 10–20
KOOSTISOSAD
1 pakk Matsimoka grillvorste mozzarella, tomati ja basiilikuga
300 g puhastatud ja kooritud muskaatkõrvitsat
2 magusat paprikat
1 punane sibul
200 g kirsstomateid
2 küüslauguküünt
3 sl palsamiäädikat
1 sl mett
0,5 tl tšillihelbeid
oliiviõli, soola, pipart
soovi korral rosmariini- ja tüümianioksi ning basiilikulehti
Valmistamine
Tükelda kõrvits ja paprika ning lõika sibul kaheksaks sektoriks. Suru koorimata küüslauguküüned noa abil kergelt lapikuks ja kalla küpsetusnõusse või ahjuplaadile. Maitsesta ürtide, tšilli ja soola-pipraga ning sega läbi supilusikatäie õliga. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 20 minutit.
Lisa vorstid, tomatid ja omavahel eelnevalt segatud palsamiäädikas ja mesi ning sega kõik kergelt läbi.
Sikuta vorstid kõige peale ja küpseta veel u 20 minutit või kuni vorstid on jumekad ja köögiviljad küpsenud. Puista peale basiilikulehti ja serveeri.
Põnevaid retsepte ja toidu-uudiseid on meil veel. Et neist kõigist kenasti osa saada, jäta meile oma e-posti aadress ja kohe, kui järgmisi teadmisi jagame, oled esimeste seas!